Sosyal Hizmetler Vakfı`ndan Cezaevindeki Kadınlara Moral Ziyareti

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Onursal Başkanı Nevin Gökçek ile vakıf üyeleri, Sincan Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nu ziyaret etti.

Sosyal Hizmetler Vakfı`ndan Cezaevindeki Kadınlara Moral Ziyareti

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kadın mahkumlara moral vermek, sorunlarını dinlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, hükümlü ve tutuklulara çeşitli yardımlar yapıldı.
SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, mahkumlar için iyi dilek ve temennilerde bulundu. Konuşmasının, sık sık alkışlarla kesilmesi ve sevgi gösterilerinde bulunulması Nevin Gökçek’e duygulu anlar yaşattı. Daha sonra SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek’e ziyaret ve desteklerinden dolayı Kurum Müdürü Kadir Avara tarafından bir teşekkür plaketi verildi.

Ziyarette, vakıftan, daha önce talep edilen çeşitli malzemeler çalışma atölyelerine teslim edilirken, hiç ziyaretçisi gelmeyen ve maddi sıkıntı yaşadığı bildirilen 31 kadın tutukluya yardımda bulunuldu. Hükümlü ve tutukluların, Nevin Gökçek’ten, dışarıdaki ailelerine sahip çıkılması ve çocuklarının eğitimine destek olunması yönünde taleplerin geldiği ziyarette, sanatçı Nur Yoldaş da konser verdi.