İzmir`de 300 Araçlık Konvoyla Terör Lanetlendi

Hakkari`nin Çukurca ilçesinde terör örgütü tarafından yapılan saldırıda 24 askerimizin şehit edilmesine tepkiler dinmiyor.

İzmir`de sosyal paylaşım sitelerinden örgütlenen yaklaşık 300 kişi, araçlarını Türk bayraklarıyla donatarak konvoy oluşturup şehir turu attı. Bornova`dan başlayan eylem, Karşıyaka iskelede son buldu.
Terörü lanetlemek için biraraya gelen vatandaşlar araçlarıyla Bornova Forum Alışveriş Merkezi karşısında toplandı. Buradan konvoyla Karşıyaka`ya gelen vatandaşlar, yol boyunca terör örgütü aleyhine slogan attı. Karşıyaka Bostanlı Vapur İskelesi`nde toplananarak slogan atan vatandaşlar daha sonra araçlarını iskeleye park ederek Karşıyaka`ya doğru yürüyüşe geçti. Yol boyunca polisin geniş güvenlik önlemi aldığı yürüyüş sırasında vatandaşlar sık sık "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK" sloganları attı.
Yürüyüş yapan vatandaşlara evlerinin balkonuna çıkan vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Karşıyaka Vapur İskelesi`nin karşısına kadar yürüyen vatandaşlar burada şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı`nı okudu. Protestocu grup daha sonra ise sessizce dağıldı.