Veli Korkmaz suskunluğunu Beyaz Tv'ye bozdu

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Deniz Feneri'yle ilgili “Köstebek Beşir Atalay'dır” açıklamasının ardından yeni bir boyut kazanan Deniz Feneri davasında, bugüne kadar sessiz kalan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz sessizliğini Beyaz TV'ye bozdu.

Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkında yaptığı ithamlar nedeniyle mahkemeye başvuracağını ifade eden Veli Korkmaz "Onunla mahkemede hesaplaşacağım." dedi.
İDDİANAMESİ BİLE YOK
Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit'e telefonla bağlanan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz Latif Şimşek, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Zileli'nin sorularını yanıtladı.
Kılıçdairoğlu'nun bu iddiasını 2008'de de bu iddiayı gündeme getirdiğini ifade ederek "Bu iddialar halen soruşturma aşamasında, şu an iddianamesi bile yok." dedi.

Veli Korkmaz suskunluğunu Beyaz Tv'ye bozdu

MUSTAFA ÇELİK 35 YILLIK ARKADAŞIM

Beşir Atalay'ın Koruma Müdürü Mustafa Çelik ile olan görüşmesinin üzerinde 3 yıl geçtiğini kaydeden Korkmaz "Ramazan bayramının ilk günü idi .Ve aradan 3 yıl geçmniş o konuşmada neler konuşulduğunu hatırlamıyorum. Mustafa Çelik benim 35 yıllık arkadaşımdır ve her zaman görüşüyorum" dedi.

MAHKEMEDE HESAPLAŞACAĞIM

Kılıçdaroğlu'nun seviye aşağı çektiğini belirten Korkmaz, insanların onuru, şerefi, haysiyeti, inancı ve düşüncesiyle oynanması gerektiğini hatırlattı. Kılıçdaroğlu'nun yıllar önce bir yapılan görüşmeyi bir şey varmış gibi takdim etmesini ana muhalefet partisine yakıştıramadığını söyleyen Veli Korkmaz "Bir damla suda hortum oluşturmaya çalışıyor. Bu konuda savcılara ifade de verdim. Bu süreçte Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddia ettiği şeylerle ilgili onunla mahkemede hesaplaşacağım." diye konuştu.

PEKİ İDDİALAR NEYDİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İçişleri Bakanlığı Özel Kalem'inden, bakanın koruma müdürünün yaptığı konuşmaya istinaden bu iddiasını ortaya atmıştı. Koruma, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ı aramış, ona, Deniz Feneri'yle ilgili bazı kişilerin ev ve işyerlerinin aranacağı haberini vermişti. Veli Korkmaz, saat 22.22'de, Kanal 7 televizyonu Genel Yayın Müdürü Mustafa Çelik'i aradı. Çelik, hemen arkasından ortağı İsmail Karahan'a haber verdi. Aynı zamanda, Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman'ı da arayarak hemen bir toplantı düzenlenmesini sağladı.

BEYAZ GAZETE