Uşak Protokolü Şehitleri Unutmadı

Uşak Valisi Özdemir Çakacak ve beraberindeki protokol üyeleri şehitliği ziyaret etti.

Ramazan Bayramı öncesi Vali Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan, İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, İl Müftüsü Osman Akdemir ve beraberindeki asker ve polislerden oluşan grup Uşak Garnizon Komutanlığı Şehitliği ile Polis Şehitliği'ni ziyaret etti.
Şehit aileleri ve vatandaşların da bulunduğu ziyarette duaların okunmasının ardından Vali Çakacak ve beraberindekiler şehit mezarlarına çiçek bıraktı.
Şehit aileleri ile bir süre sohbet eden ve sabır dileyen Uşak Valisi Özdemir Çakacak vatan savunması için canını seve seve feda eden kahraman şehitleri her zaman minnetle andıklarını söyledi.
Ziyaret sırasında 1995 yılında Diyarbakır'da terör saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Orhan Atak'ın mezarı başına giden Belediye Başkanı Ali Erdoğan, dua okuduktan sonra mezara karanfil bıraktı. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Orhan Atak'ın Uşak Lisesi'nde okuduğu sıralarda sıra arkadaşı olduğunu, yakın arkadaşı Atak'ın mezarını fırsat buldukça ziyaret ettiğini kaydeden Başkan Erdoğan, "Bu vatan uğruna toprağa düşmüş nice kahramandan birisi Orhan. lise yıllarımda sıra arkadaşımdı. Şehit olduktan sonra fırsat buldukta mezarını ziyaret ederim. Özellikle bu özel günlerde şehitlikleri boş bırakmamak gerektiğini düşünüyorum. Allah hepimize dayanma gücü versin" diye konuştu.