Fenerbahçe, iki günlük iznin ardından Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, iki günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kayserispor'la yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Can

Fenerbahçe, iki günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kayserispor'la yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Kamp Merkezi'nde teknik heyetin yönetiminde başlayan antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Çalışmaya milli takımlarında bulunan Gökhan Gönül, Kazım Kazım, Selçuk Şahin, Özer Hurmacı, Emre Belözoğlu, Semih Şentürk, Miroslav Stoch, Mamadou Niang ve Issiar Dia ile Andre Santos, katılmadı.

Öte yandan, tedavilerine devam edilen kaleci F. Mert Günok ile İspanyol forvet Daniel Güiza da antrenmana katılmazken, sol topuğundan tedavi olan Caner Erkin, sağ ayak bileğinde ağrı bulunan Fabio Bilica, sağ dizinde ağrı bulunan Diego Lugano'nun tesislerde tedavisine devam edildi. Volkan Demirel ise önce salonda sonrasında ise sahada bir çalışma yaptı.

SARI-LACİVERTLİLER KONDİSYON ÇALIŞTI

Isınma harekleriyle antrenmana başlayan sarı - lacivertliler, salona geçerek 30 dakikalık bir çalışma gerçekleştirdi. Daha sonra sahaya çıkan futbolcular, yaptıkları kondisyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe, çalışmalarını akşam saat 18.00'de basına kapalı olarak yapacağı idman ile sürdürecek.