Sadri Şener, engellilere sahip çıkan tüm Trabzonlulara teşekkür etti

Sadri Şener, engellilere sahip çıkan tüm Trabzonlulara teşekkür etti. TrabzonCell'in zihinsel engelli çocukların daha iyi koşullarda eğitilmesi için g

Sadri Şener, engellilere sahip çıkan tüm Trabzonlulara teşekkür etti. TrabzonCell'in zihinsel engelli çocukların daha iyi koşullarda eğitilmesi için gerçekleştirdiği açık artırmada elde edilen gelir teslim edildi. Bordo - mavili kulübün 43. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen kokteylde Başkan Sadri Şener, Trabzon Erdoğdu Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Feriha Kalaycı'ya toplanan paranın sembolik çekini teslim edildi.

Trabzonsporlular Günü kapsamında düzenlenen özel bir kokteyl ile okul müdürüne teslim edilen 13.234 TL tutarındaki bağış çeki, zihinsel engelli çocukların temel yaşam becerilerini geliştirmek, topluma uyumlarını kolaylaştırmak ve mesleğe yönelik beceriler kazandırmak amacıyla kullanılacak.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Engelli çocuklarımızı topluma kazandırabilmek ve onların kendi başlarına hayatını idame ettirebilmelerini sağlamak çok önemli. Bu çocuklardan hepimiz sorumluyuz. Onları hayatın bir kenarına atmak yerine, hayatın içine dahil etmek hepimizin görevi. Biz bu konuda güzel bir adım attık. Duyarlı davranarak bu arttırmaya katılan tüm Trabzonlu hemşerilerime takımım ve kendi adıma teşekkür ederim. Bu projede yer alan tüm futbolcularımla da gurur duyuyorum." şeklinde konuştu.

Trabzon Erdoğdu Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü ise yaptığı konuşmada duygularını şu şekilde dile getirdi;

"Başkan Sadri Şener nezdinde tüm Trabzonlular'a ve Trabzonspor taraftarına kendim ve okulum adına çok teşekkür ederim. Bu çocukların bizlere ihtiyacı var. Onları hayata kazandırmak hepimizin görevi."

Kokteylde ayrıca Alanzinho kramponlarını, açık artırmada en yüksek teklifi veren Trabzonspor taraftarı Serkan Altuntepe'ye verdi.