Milletvekili Çelik Budaklar Köyünde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

12 Eylül'de yapılacak referandum nedeniyle Sakarya'yı karış karış gezen AK Parti Milletvekilleri, vatandaşlarla sohbet toplantıları düzenleyerek Anayasa değişikliği hakkında bilgiler veriyorlar.

Milletvekili Çelik Budaklar Köyünde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Partilerinin hazırladığı program dahilinde her akşam üç-dört köyü gezen milletvekilleri vatandaşlara halk oylamasında "Evet" oyu kullanmaları konusunda 40 nedenlerinin olduğunu belirttikleri birer broşür dağıtıyor.
AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik de önceki gece Dernekkırı köylerini ziyaret etti. İftar yemeğinin ardından ilk olarak Abalı köyüne giden Milletvekili Çelik, teravih namazı sonrası Budaklar köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mutlu Işıksu, İl Genel Meclisi Başkanvekili Necdet Tömekçe ile parti yöneticilerinin katıldığı sohbet toplantısına Budaklar Köyü Muhtarı Cemalettin Başkanat ev sahipliği yaptı. Budaklar'da vatandaşlarla referandum başta olmak üzere yaşanan sorunlar hakkında sohbet yapan Milletvekili Çelik, 12 Eylül tarihinin Türkiye için yeni bir dönemin başlayacağı önemli bir gün olduğunu belirterek, vatandaşlardan sivil anayasaya ilk adım olan değişikliklere destek vermelerini istedi.
Milletvekili Çelik ve parti yöneticileri Budaklar köyünden sonra Bileciler ve Solaklar köylerini ziyaret ettiler.