Küçükköy Belediyespor - Poyracık Spor Hazırlık Maçı Yarıda Kaldı

Balıkesir Bölgesi Süper Amatör Ligi'ne antrenör Ekrem Çoker'in nezaretinde çalışmalarını sürdürmekte olan Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediyespor, 2010â€"2011 futbol sezonunun ilk hazırlık maçını kendi evinde İzmir Bölgesi Süper Amatör takımlarından Poyracık Spor ile yaptı

Küçükköy Belediyespor - Poyracık Spor Hazırlık Maçı Yarıda Kaldı
Balıkesir Bölgesi Süper Amatör Ligi'ne antrenör Ekrem Çoker'in nezaretinde çalışmalarını sürdürmekte olan Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediyespor, 2010â€"2011 futbol sezonunun ilk hazırlık maçını kendi evinde İzmir Bölgesi Süper Amatör takımlarından Poyracık Spor ile yaptı. Fakat karşılaşma tatil edildi.
Küçükkö Belediyespor'a ait Tafil Türkan Stadında oynanan hazırlık maçını Hakan Berberoğlu, Haluk Akgöl ve Özbek Kılınç'ın yönetti. Karşılaşmaya Küçükköy Belediyespor Hasan, Görkem, Emrah, Bahtiyar, Aykut, Tolga, Üzeyir, Samet, Yücel, Tayfun ve Önder kadrosuyla çıktı. Şiddetli esen poyrazın etkisiyle her iki takımın da istediği futbolu ortaya koyamadığı karşılaşmada ilk yarı golsüz 0-0 berabere sonuçlandı.
Oyunun ikinci yarısında her iki takımın futbolcularının birbirlerine sert girmesi nedeniyle karşılaşmayı yöneten Hakem Hakan Berberoğlu maçı 56. dakikada tatil etmek zorunda kaldı. Küçükköy Belediyespor antrenörü Ekrem Çoker, "10 günlük bir çalışma sonrasında ilk hazırlık maçımızda şiddetli rüzgâr nedeniyle arzuladığımız futbolu ortaya koyamadık. İkinci hazırlık maçımızı Perşembe günü saat 17.00'de Dikili Belediyespor ile oynayacağız" şeklinde konuştu.
Küçükköy Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Akıner'de, "2010â€"2011 futbol sezonunu sahamızda düzenleyeceğimiz görkemli bir törenle açacağız. Tören sonrasında Yunanistan'ın Midilli Adası'ndan gelecek olan bir takımla da hazırlık maçı yapacağız. Tüm taraftarlarımızı sezon açılışına ve maçı izlemeye davet ediyoruz" diye konuştu.