Avrupa Kupası maçlarının yayın saatleri belli oldu

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi Play-Off heyecanı rövanş maçlarıyla D-Smart'ta devam ediyor. Gruplara kalma mücadelesi verecek takımların maçları

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi Play-Off heyecanı rövanş maçlarıyla D-Smart'ta devam ediyor. Gruplara kalma mücadelesi verecek takımların maçları canlı yayınlayacak.

Devler Ligi'ndeki heyecan 25 Ağustos Çarşamba Tottenham – Young Boys karşılaşmasıyla sürecek. Bir önceki turda Fenerbahçe'yi sürpriz bir şekilde eleyen ve İngiliz devi Tottenham Hotspur'u da 3-2 yenen İsviçre temsilcisi Young Boys, son kozunu Londra'da White Hart Lane Stadı'nda oynayacak. Saat 21.45'deki mücadele D-Smart 43. Kanal ve D-Smart HD 113. Kanaldan naklen yayınlanacak.

UEFA AVRUPA LİGİ

Türk takımlarının UEFA Avrupa Ligi sınavları 26 Ağustos Perşembe günü D-Smart'tan yayınlanacak. Fenerbahçe'nin deplasmanda 1-0 mağlup olduğu PAOK maçının rövanşında Şükrü Saraçoğlu'nda kader maçına çıkacak. Bu karşılaşma 21.45'ten itibaren D-Smart 42. Kanal'dan naklen yayınlanacak.

HJK Helsinki - Beşiktaş karşılaşması da aynı gün ekranlara gelecek. Siyah - beyazlı ekip ilk maçta elde ettiği 2-0'lık galibiyetin rövanşında Helsinki deplasmanında mücadele edecek. Finlandiya'daki karşılaşma 19.45'de D-Smart 43. Kanalda yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi'ne kalma mücadelesi veren diğer temsilcimiz Galatasaray ise İstanbul'da 2-2 berabere kalarak hayal kırıklığı yaşattığı Karpaty Lviv maçının rövanşın da Ukrayna deplasmanında saat 21.45'ten itibaren D- Smart 43. Kanal'da yer alacak.

TRABZONSPOR-LİVERPOOL 101.KANAL 'DA...

İngiltere'de 1-0 yenilmesine rağmen tur umutlarını Trabzon'a taşıyan bordo - mavililerin Liverpool maçı ise saat 20.30'da D-Smart 101. kanal'da yayınlanacak.

Türk takımlarının Avrupa macerasında çıkacakları tüm maçlar öncesi, sonrası, perde arkası olayları ve canlı yayın röportajlarıyla D-Smart'ta olacak.