Milletvekilleri Erdöl: Bu referandum, tüm partilerin dışında bir olay, 'evet' demeliyiz

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Cevdet Erdöl, referandumun milletin geleceği için çok önemli olduğunu belirterek, "Bu referandum, tüm partilerin dışı

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Cevdet Erdöl, referandumun milletin geleceği için çok önemli olduğunu belirterek, "Bu referandum, tüm partilerin dışında bir olaydır. Tüm sıkıntıların çözümü için bu referandumda 'evet' demeliyiz." dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Cevdet Erdöl, Safiye Seymenoğlu ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Vakfıkebir ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Milletvekilleri Erdöl'ü Yalköy Belde Belediye Başkanı Ali Bayram Tanrıverdi, Vakfıkebir'de İlçe Başkanı Serdar Hindistan, İl Genel Meclis Üyeleri Rıfat Yavuzyılmaz, Muhammet Balta, Şenol Bahadır, kadın ve gençlik kolları başkanları, partililer ve muhtarlar karşıladı.

Milletvekili Safiye Seymenoğlu, 12 Eylül tarihinde yapılacak referandumu vatandaşlara en iyi şekilde anlatabilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek; "Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Vatandaşlarımızın olumlu bir yaklaşımı var. Yaptığımız çalışmalar neticesinde ben şahsen vatandaşlarımızdan yüksek oranda evet bekliyorum." diye konuştu.

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl de 12 Eylül'deki referandumunda herkesten 'evet' oyu istediğini dile getirerek, "Partimiz yaptığının, yapamadığının hesabını 2011 seçimlerinde verecek. Önümüzdeki referandum genel seçimlerden daha önemli bir imtihandır." şeklinde konuştu.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Serdar Hindistan ise iftar yemeğine katılan milletvekilleri, muhtarlara ve partililere teşekkür konuşması yaptı.