AK Parti Milletvekili Kastal: Bölücülük varsa hep birlikte hayır diyelim

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, bazı kesimlerin anayasanın değişecek bazı maddelerinde bölücülük olduğunu iddia ettiğini belirtere

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, bazı kesimlerin anayasanın değişecek bazı maddelerinde bölücülük olduğunu iddia ettiğini belirterek, "Maddeleri okuyun, bölücülük varsa hep beraber hayır diyelim." dedi.

Osmaniye referandum çalışmalarını yürüten Kastal, Düziçi ilçesinin Atalan, Böcekli, Ellek ve Yarbaşı beldelerinde ziyaretlerde bulundu.

Kastal, Ellek beldesinde yaptığı konuşmada1982 Anayasası'nın mutlaka değişmesi gerektiğini ifade etti.

Kastal, "Anayasa sadece AK Parti'nin meselesi değil, herkesin meselesi, bizim halkımızdan değişen maddeleri okumalarını ve öyle karar vermelerini istiyoruz. Darbe anayasasından herkes tiksiniyor, herkes bu darbe anayasası değişsin diyordu. Madde önüne geldiğinde bir şey diyemiyorlar. Sırf AK Parti getirdi diye hayır diyorlar. Maddelere bir kişi bir şey diyemez, anayasanın değişecek maddelerinin bazılarında bölücülük var deniyor. Okuyun, eğer böyle bir şey varsa hep beraber hayır diyelim." dedi.