Erciş Kaymakamı Ramazan Fani'ye Nezaket Ziyaretleri

Malatya'nın Hekimhan ilçesinden Van'ın Erciş İlçe Kaymakamlığı'na atanan Ramazan Fani ilçedeki görevine yoğun bir ziyaret trafiği eşliğinde başladı.

Erciş Kaymakamı Ramazan Fani'ye Nezaket Ziyaretleri
Erciş'te kamu kurum amirleri oda, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra vatandaşların nezaket ziyaretinde bulunduğu Kaymakam Ramazan Fani, Erciş'i birlik ve beraberlik içinde daha da ileriye götüreceklerini söyledi. Erciş'in bölgesinin en büyük ilçesi olduğuna dikkat çeken Kaymakam Fani, "Görev nerede olursa olsun kutsaldır. Özünde vatandaşlarımızın memnuniyetini esas alan vatandaş odaklı kamu hizmet anlayışını tesis etmeye gayret edeceğiz. Herkesin hak ve hukukunu korumaya çalışacağım. Hizmet sürem içinde herkese adil, şeffaf ve samimi olmaya da azami özen göstereceğim. Erciş her geçen gün gelişip bir adım daha ileriye giden büyük bir ilçemiz. Gerek mesai arkadaşlarım, gerek yerel yönetimler, gerekse sivil toplum örgüt temsilcileri, basınımız ve vatandaşlarımız ile uyum içinde çalışarak Erciş'i hep beraber daha da ileriye taşıyacağız" dedi.

- ERCİŞ KAYMAKAMI RAMAZAN FANİ KİMDİR?

24.04.1979 tarihinde Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı.1996 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2000 yılında mezun oldu. Aynı yıl İçişleri Bakanlığı'nca açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Çanakkale'de kaymakam adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Çanakkale Valiliği'nde il stajı, Gelibolu Kaymakamlığı'nda kaymakam refikliği, Milli Güvenlik Akademisi'nde kamu diplomasisi kursu, mülkiye müfettişi nezaretinde teftiş stajı ,ODTÜ'de yabancı dil eğitimi, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde kaymakam vekilliği, İngiltere Middlesex Üniversitesi'nde yurtdışı stajı, Düzce'nin Yığılca ve Çilimli ilçelerinde kaymakam vekilliklerinin ardından, 88. dönem kaymakamlık kursuna çağrıldı. Kursu müteakiben 16.03.2004 tarihinde Seyitgazi Kaymakamlığı'na atandı. Bu ilçedeki görevini 1,5 yıl sürdürdükten sonra 20 Ekim 2005 tarihinde Pazaryolu Kaymakamlığı'na atandı. Malatya'nın Hekimhan Kaymakamlığı görevinin ardından son kararname ile birlikte Van'ın Erciş İlçe Kaymakamlığı'na atandı. Kaymakam Ramazan Fani, evli olup iki çocuk babasıdır.