AK Parti İl Başkanı Kızılay: Halkımız vicdanının sesine kulak verecektir

AK Parti Siirt İl Başkanı Bayram Kızılay, 12 Eylül'de anayasa değişikliğine ilişkin olarak yapılacak olan referandumda halkın vicdanının sesine kulak

AK Parti Siirt İl Başkanı Bayram Kızılay, 12 Eylül'de anayasa değişikliğine ilişkin olarak yapılacak olan referandumda halkın vicdanının sesine kulak vereceğini ve sandığa gidip oyunu daha iyi bir gelecek için evet yönünde kullanacağını belirtti.

İl merkezi, ilçe ve köylerde de çalışma yaptıklarını belirten Kızılay "Çalışmalarımızı il merkezinin yanında ilçe, belde, köy ve hatta mezralara da yaydık. İl Başkanlığı olarak şimdiye kadar Baykan, Şirvan, Eruh ve son olarak Pervari ilçelerini gezerek vatandaşlarımıza neden 'evet' diyeceğimizi anlattık. Edindiğimiz izlenim vatandaşımızın bilinçlendiğini vicdanının sesine kulak vererek sandık başına gideceği ve oyunu evet yönünde vereceği şeklindedir. Gittiğimiz birçok köyde vatandaşlarımızın anayasa değişikliği konusunu yakından takip ettiğini ve bu konunun öneminin farkında olduğunu memnuniyetle gördük. Kısacası Hakkâri'de ki bir çoban kardeşimizde bir üniversite profesörü kadar bu ülkenin sorunları ile ilgileniyor. Bu konularda düşünce üretiyor. Bu da ülkemizin geleceği açısından ümit var olmamızı gerektiren bir durum oluşturuyor. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Önemli olan vatandaşın bilinçlendirilmesidir." dedi.