Sesob Başkanı Köksal'dan Oda Başkanlarına Ziyaret

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Koyulhisar ve Akıncılar ilçesini ziyaret etti.

Sesob Başkanı Köksal'dan Oda Başkanlarına Ziyaret
Seçim sürecinin tamamlanmasının ardından ilçe odalara teşekkür ziyaretinde bulunan SESOB Başkanı Beşir Köksal, Koyulhisar Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası ile Akıncılar Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odasını ziyaret ederek oda yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Koyulhisar da ve Akıncılarda oda başkanları Soner Yalçın, Sadık Minnetoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan SESOB Başkanı Beşir Köksal, desteklerinden dolayı yönetim kuruluna teşekkür etti. Gerek merkezde gerekse de ilçelerdeki odalarla uyum içerisinde çalıştıklarını her zaman esnaf ve sanatkara yardımcı olmaya gayret gösterdiklerinin altını çizen Köksal, "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak seçim sürecimizi tamamladık. Şimdi fırsat buldukça odalarımızı ziyaret ederek yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geliyoruz. Teşkilatı olarak bir aile gibiyiz her zaman esnafımızın sorunlarıyla ve sıkıntılarıyla ilgilenmeye gayret gösteriyoruz. Birliğimiz ile uyum içerisinde çalışan ve her zaman desteğini esirgemeyen oda başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz" dedi.
Ziyaretten duydukları mutluluğu dile getiren Koyulhisar Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanı Soner Yalçın ve Akıncılar Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanı Sadık Minnetoğlu, Birlik başkanı Beşir Köksal'ın her zaman yanlarında yer aldığını, esnafların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirterek, esnaf ve sanatkara yaptığı hizmetlerden dolayı Köksal'a teşekkür etti.