Mhp Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan: 'Hayırlı Buluşma Etkinliği Hedefine Ulaştı'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katılımı ile 7 Ağustos Cumartesi günü Akçatekir beldesinde gerçekleştirilen "Hayırlı Buluşma" etkinliğinin hedefine ulaştığını bildirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin katılımı ile 7 Ağustos Cumartesi günü Akçatekir beldesinde gerçekleştirilen "Hayırlı Buluşma" etkinliğinin hedefine ulaştığını bildirdi.
On binlerce Çukurovalının etkinliğe katılım göstermesinin önemine değinen Erdoğan, "Böylesine büyük ve coşkulu katılım, ülkemizin kaderini belirleyecek 12 Eylül referandumunda aziz Türk milletinin şerden kaçıp hayırda yarışma niyetini apaçık ortaya koyması bakımından önemli bir kıstas olmuştur. Ayrıca, MHP'nin tek alternatif haline geldiğini; dürüst, şaibesiz, ilkeli ve gücünü sadece milletinden alan büyük devlet adamı genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli'ye hemşehrilerinin sonuna kadar sahip çıktığını ve güvendiğini göstermiştir" diye konuştu.
Erdoğan, bu etkinliğin hedefe ulaşmasında ise en büyük pay sahibinin öncelikle Adanalılar ve Ülküdaşları olduğunu belirterek, "Bizleri ve sayın genel başkanımızı yalnız bırakmadılar. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Organizasyonun başarısı için yoğun gayret gösteren başta değerli milletvekillerimiz olmak üzere, il yöneticilerimize, ilçe teşkilatlarımıza, il ve ilçe kadın kolları mensuplarımıza, Ülkü Ocakları mensuplarımıza da teşekkür ediyor, Çukurova'ya yakışan muhteşem coşkuyu bölgemize ve Torosların ötesine taşıyan basınımızın değerli emekçilerine şükranlarımı sunuyorum" dedi.