Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sapanca'da Bizimköy'ü Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sapanca'da Bizimköy Natürel Ürünler mağazasını ziyaret etti.

Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sapanca'da Bizimköy'ü Ziyaret Etti
Uncuoğlu, beraberinde İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, ilçe Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Aydın ve Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu ile birlikte Bizimköy Natürel Ürünler mağazasını ziyaret ederek işyeri sahipleri ile görüştü.
Sapanca'nın ve esnafın durumu hakkında bilgi alan Uncuoğlu, sorunların çözümünde hiçbir fark gözetmeksizin hareket ettiklerini, ulaşan problemlerin kendilerinin de problemleri olduğunu ve çözümü konusunda önce halkın memnuniyetini gözettiklerini belirtti. Huzur ve barış ortamının sağlanması için üzerlerine düşen her görevi gereği gibi yerine getirmeye çalıştıklarını söyleyen Uncuoğlu, "Halkımız sorunlarına çözüm istemekte sonuna kadar haklıdır ve hak etmektedir. Bu bir anlamda bizim de 'çare' olduğumuzun bir göstergesidir. İktidarda olduğumuz süre içerisinde yapılanlara bakıldığında hemen hemen her alanda oldukça örnek iyileştirmeler yapıldığı görülecektir. Bizler de yerelde halkımızın huzuru ve güveni için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz ve buna da devam edeceğiz" dedi.
Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu ise "Biz hizmet götürürken Sapanca halkının memnuniyetini gözetiyoruz. Halkın huzuru bizim de huzurumuz, onların dertleri bizim de derdimizdir" diye konuştu.