Silopi Belediye Başkanı Toğurlu, başarılı personeli ödüllendirdi

Silopi Belediye Başkanı Emin Toğurlu, belediyenin başarılı personellerini ödüllendirdi.

Laleş Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen toplantıya Silopi

Silopi Belediye Başkanı Emin Toğurlu, belediyenin başarılı personellerini ödüllendirdi.

Laleş Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen toplantıya Silopi Belediye Başkanı Emin Toğurlu, BDP ilçe Başkanı Özlem Kutlu, Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri ile Belediye personelleri katıldı. Toplantıda belediyenin yapacağı çalışmalar ile belediyenin vatandaşlara daha iyi bir hizmet verme konuları tartışıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Emin Toğurlu, halka daha iyi nasıl bir hizmet götüreceklerine ilişkin düzenlenen toplantının önemine dikkat çekti. Toplantıları düzenli olarak her ay yapacaklarını ifade eden Başkan Toğurlu belediye çalışmalarını halk ile paylaştıkları söyledi.

Halka verdikleri hizmetin belediye çalışanlarının emeği olduğunu vurgulayan Toğurlu, "Bu çalışmalar belediye personelimizin, meclis üyelerimizin, işçimizin emeğidir. Bir yılda büyük çalışmalar yaptık ve çok kaliteli bir şekilde en ücra mahalleye bile ayrım yapmadan hizmet götürdük. Bu çalışmalarımız ekseninde halkımızın memnun kaldığını bilmenizi istiyorum. Atacağınız her adım, yapacağınız her çalışma halkımızın yararına olmalıdır." dedi.

Toplantıda ayrıca mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verildi. Toplantıya katılanlar halka nasıl daha iyi hizmet vereceklerine ilişkin tartışma yürütülerek öneri ve eleştirilerini sundu.Daha sonra Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı hizmet sunan İmar, Temizlik, Parke Taşı Döşeme, Vidanjör, kanalizasyon ve Muhasebe Müdürü'ne Belediye Başkanı Emin Toğurlu ödüllerini verirken, BDP ilçe Başkanı Özlem Kutlu'da Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Müdürlerine ödüllerini verdi.