Karadenizli işadamları, AB'ye üyelik sürecini masaya yatıracak
Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF), iş dünyasına yönelik panel düzenleyerek, Türkiye'nin AB'ye üyelik sürecini masaya yat
KASİF ' e bağlı , Samsun , Ordu , Trabzon ve Gümüşhane illerinde gerçekleştirilecek olan panelin ilki Samsun ' da gerçekleştirilecek .
Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu ( KASİAD ) Konferans Salonu ' nda yapılacak " Türkiye ' nin AB ' ye Üyelik Sürecinin Önündeki Engeller ve Çözüm Önerileri " konulu panele , OMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof . Dr . M . Emin Köktaş , Avrupa Birliği Türkiye Masası Başkan Yardımcısı Christos Makdırıs , TUSKON Brüksel Temsilcisi Serdar Yeşilyurt konuşmacı olarak katılacak .
KASİF Genel Sekreteri Yaşar Bıyıklı , KASİF ' in Türkiye ' nin Avrupa Birliği ( AB ) ' ne üyeliğini önemsediğini ve bu konuda yürütülen politikaları desteklediğeni söyledi .
Bıyıklı , yarın yapılacak panelin , AB üyelik sürecine yönelik , iş dünyasının kafalarındaki soru işaretlerinin giderilmesi anlamında önemli olduğuna dikkat çekerek , Samsunlu işadamlarından panele katılmalarını istedi .
