Kazada hayatını kaybeden Teğmen'in, Afyonkarahisar'daki baba ocağına ateş düştü
Hakkâri'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Piyade Teğmen Enes Kahraman(30)'ın, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesindeki baba ocağına ateş düşt
Kahraman ' ın geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybettiğini duyan anne , babası ile yakınları yasa boğuldu . Anne Nuray Kahraman ve baba Hasan Hüseyin Kahraman acı haber ile sarsılırken , baba evinin olduğu sokak Türk bayrakları ile donatıldı . Kahraman ' ın , bekâr olduğu ve ailesini 20 gün önce izin kullanarak ziyaret ettiği bildirildi . Kahraman , 10 gün sonra şark görevini bitireceği öğrenildi .
Kahraman için yarın memleketi Afyonkarahisar ' ın Şuhut ilçesinde askeri tören düzenlenecek . Kahraman , öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verilecek .
