Gurbetçi aile Afyonkarahisar'da kaza geçirdi, 3'ü çocuk 5 kişi öldü

Afyonkarahisar'da gurbetçi ailenin geçirdiği trafik kazasında 3'ü çocuk 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Danimarka'da yaşa

  Afyonkarahisar ' da gurbetçi ailenin geçirdiği trafik kazasında 3 ' ü çocuk 5 kişi öldü , 2 kişi yaralandı .

Alınan bilgiye göre , Danimarka ' da yaşayan ve memleketi Sivas ' a gitmekte olan Ömer Baydak ( 38 ) ' ın kullandığı otomobil , Afyonkarahisar-Konya yolunun 51 . kilometresinde , Baydak ' ın direksiyon başında uyuması sonucu takla atıp , şarampole yuvarlandı .

Kazada , hurdaya dönen aracın içinde bulunan Sudenaz Baydak ( 1 ) , Serdar Tolga Baydak ( 11 ) ve Hatun Bayhan ( 46 ) olay yerinde hayatını kaybetti . 112 Acil Servisi ambulansı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ' ne kaldırılan sürücü Ömer Baydak ve Yaren Bayhan da ( 11 ) , bütün müdahalelere rağmen hastane de yaşamını yitirdi . Semih Baydak ( 14 ) ve Serhan Baydak da ( 8 ) ise kazadan yaralı olarak kurtuldu . Yaralılar Semih Baydak ve Serhan Baydak , Acil Servis ambulansı ile Akşehir Devlet Hastanesi ' ne kaldırılarak tedavi altına alındı . Olay yerinde hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi de Çay Devlet Hastanesi ' ne morguna götürüldü .

Ömer Baydak ve ailesi ile otomobilde bulunan Bayhan ailesinin Danimarka ' dan tatil için memleketleri Sivas ' a gittikleri öğrenildi .

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor .