Düzce İgm Haziran Ayı 2. Birleşimi Yapıldı
Düzce İl Özel İdaresi engelli vatandaşlar için uygulanacak konut projesi kapsamında 14 bin 665 metrekare araziyi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na devretti.

Konuyla ilgili olarak Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonun hazırladığı raporda şu ifadeler yer aldı: "14 bin 665,68 metrekarelik taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 71. maddesi gereğince Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı adına 5 bin lira karşılığında engelli vatandaşlara konut ve yaşam alanı üretilmesi amacıyla kullanılmak üzere satışı uygun görülmüştür." Rapor meclis üyeleri tarafından oy birliğince kabul edildi.
Mecliste ayrıca 8 ülkenin katıldığı 6. Uluslararası Bilim Temelleri yarışmasında birinci olan Akçakoca Mustafa Açıkalın ilköğretim Okulu öğrencileri Rumeysa Berber ve Dilek Ay İl Genel Meclisi tarafından ödüllendirilmesi görüşülerek karara bağlandı.
İl Genel Meclisi toplantı salonunda düzenlenecek ödül törenine öğrencileri yarışmaya hazırlayan Türkçe öğretmeni Hilal Özensel Ömür ile sınıf öğretmeni İlkay Turhan'da katılacak. Törenin ne zaman gerçekleştirileceği meclis üyeleri tarafından belirlenecek.
