Beyoğlu polisi 21 kilo esrar ele geçirdi

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Beyoğlu ve Eyüp'te uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptıkları operasyonda 2 kişiyi gözal

  Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri , Beyoğlu ve Eyüp ' te uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptıkları operasyonda 2 kişiyi gözaltına aldı . Operasyon kapsamında 21 kilogram esrar maddesi ele geçirildi .

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri , Hacıahmet Mahallesi İplikçi Fırını Caddesi üzerinde bulunan bir adreste uyuşturucu satıldığı ihbarını alarak , konuyla ilgili operasyon başlattı . Ekipler bu adrese düzenledikleri operasyonda 1 kişiyi gözaltına aldı . Bu adreste yapılan aramalarda ' kubar ' tabir edilen bir miktar esrar ele geçirildi .

Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ' ne bağlı ekiplerle , Hacıahmet Mahallesi ' ndeki adresle bağlantısı olduğu tespit edilen bir başka eve daha aynı saatlerde yapılan baskında 1 kişi daha gözaltına alındı . Gözaltına alınanlar Taksim Polis Merkezi ' ne getirildi . Ayrıca Beyoğlu polisinin yaptığı çalışmalarda , toplamda 21 kilo esrar maddesi yakalandı . Polisin bu yöndeki çalışmalarının süreceği belirtildi .