Akseki Dağ Koşusu'nun Deniz Baykal başlattı

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Antalya'nın Akseki ilçesinde düzenlenen 4. Akseki Aroma Dağ Koşusu'nun başlangıcını yaptı.

Akseki'de 'İ

  Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal , Antalya ' nın Akseki ilçesinde düzenlenen 4 . Akseki Aroma Dağ Koşusu ' nun başlangıcını yaptı .

Akseki ' de ' İnadına Baykal , inadına sol ' sloganlarıyla karşılanan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal , bu yıl dördüncüsü düzenlenen dağ koşusunun başlangıcını verdi . Büyük erkekler kategorisini başlatmak isteyen Baykal , eline aldığı tabanca tutukluk yapınca yetkililer yardımıyla silahı ateşledi .

Buradakilere seslenen Deniz Baykal , Akseki ' nin kendi dünyasında çok özel bir yere sahip olduğunu söyledi . Akseki ' nin sıradan bir ilçe olmadığını , bir kültür ve tarih şehri olduğunu belirten Deniz Baykal , " Akseki , Türkiye toplumumuzun en seçkin başarı örneklerinin yetiştiği müstesna bir yer . Akseki Türkiye ' mizin kalkınma , ilerleme , gelişme mücadelesi içinde kendi emeği ve gayretiyle , kendi becerisiyle en ön saflarda yer tutmuş bir değerli merkezimiz . En seçkin bilim adamları , din adamları , en saygın değerleri , işadamları Türkiye ' nin yüzünü ağartan insanlar yetiştirdi . " diye konuştu .

Atletizm yarışmasının Akseki ' de yapılıyor olmasının çok önemli olduğunu ifade eden CHP ' li vekil , " Akseki gibi medeniyet merkezinde kızlarıyla erkekleriyle böyle bir yarışı sahiplenecek insanlar Akseki´de yaşar . Bütün Türkiye inşallah böyle olacak . " dedi .