MHP Genel Başkan Yardımcısı Kutluata: İktidar, sıkıntıları gizlemek için atraksiyonlara başvuruyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata, iktidarın, milletin sıkıntılarını gizlemek için her gün yeni bir atraksiyona başvurduğunu ileri sürdü.

M

  MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata , iktidarın , milletin sıkıntılarını gizlemek için her gün yeni bir atraksiyona başvurduğunu ileri sürdü .

MHP Genel Başkan Yardımcıları Münir Kutluata ve İsmet Büyükataman ile milletvekilleri Ahmet Kenan Tanrıkulu , Mithat Melen , Necati Özensoy ve Hamza Hamit Homriş , Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği ' ni ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi .

Görüşmelerde bulunmak üzere Bursa ' ya geldiklerini ifade eden Münir Kutluata , AK Parti ' nin 7 , 5 yıllık süreçte ülkeyi büyük sıkıntılara düşürdüğünü savundu . Bu sıkıntıları hissettirmemek için ise çeşitli atraksiyonlara başvurduğunu ifade eden Kutluata , " İktidar , her gün yeni bir atraksiyonla milletin sıkıntılarını gizlemek gibi çok yakışıksız bir tavrın içindedir . MHP olarak bunun önünü kesmek ve milletin gündemi görüşmek için buralardayız . " dedi .

' CHP ' deki değişimi nasıl değerlendiriyorsunuz? ' şeklindeki bir soruya ise Kutluata , şu cevabı verdi : " CHP ' deki değişim , onların kendi iç meselesidir . Bizim tespitlerimize göre Türkiye ' de 3 büyük parti vardır . Herkesin bildiği budur . Bu partilerden biri iktidar partisidir ve düşüştedir , devamlı oy kaybetmektedir . MHP ise bu 3 partiden biri olarak devamlı oy yükseltmektedir . CHP ' nin de oylarının tıkandığına , daha ileriye gitmediğine dair kendilerinin de kanaati vardı . O takılmadan kurtulmaya çalışıyorlar . Ancak biz Türkiye ' de iktidar partisinin ne zaman önüne geçtik ne zaman geçiyoruz ve ne zaman iktidar olacağız ona bakıyoruz . "