Orta Anadolu'nun En Büyük El Sanatları Sergisi Açılacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mesleki Beceri Geliştirme ve Eğitim-Öğretim Kursları (KAYMEK) tarafından Orta Anadolu'nun en büyük el sanatları sergisi açılacak.

  KAYMEK tarafından 2009-2010 Eğitim Yılı ' nın sona erecek olması nedeniyle gerçekleştirilecek etkinlikler son hazırlıklar yapılıyor .
KAYMEK ' te eğitim gören kursiyerlerin yapmış oldukları eserlerin görücüye çıkacağı etkinliklerde ayrıca her yaştan ve her kesimden insanın ilgisini çekebilecek konferans , sahne gösterisi ve konserler de yer alacak .
Fuar Kültür Park ' taki Dünya Ticaret Merkezi ' nde 12 Haziran 2010 Cumartesi günü saat 18 . 00 ' de ' Murat Göğebakan ' konseri ile başlayacak etkinliklerde bir haftalık program şu şekilde olacak :
12 Haziran Cumartesi saat 20 . 00 Konser : Murat Göğebakan
13 Haziran Pazar saat 19 . 00 Konferans : Dr . Necla Yasdıman " Erkeklerin Eşlerine Karşı Vazifeleri "
14 Haziran Pazartesi saat 19 . 00 Konferans : Tarihçi-Yazar Talha Uğurluel " Anadolu ' nun Eğitimle Fethinde Kadınlar ve Kayseri "
15 Haziran Salı saat 19 . 00 Şiir Dinletisi-Sahne Gösterisi : Oyuncu Reha Yeprem " İnsanlığı , İnsanlık Yapan Değerler "
16 Haziran Çarşamba saat 19 . 00 Konferans : Çini Ustası Sıtkı Olçar , Ebruzen Hikmet Barutçugil ve Hattat Yusuf Şükrü Şafak " Geleneksel Türk El Sanatları "
17 Haziran Perşembe saat 19 . 00 Konferans : Kişisel Gelişim Uzmanı A . Şerif İzgören " Avucunuzdaki Kelebek "
18 Haziran Cuma saat 19 . 00 Konferans : Bitki Bilimi ve Doğal Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya " Doğal Güzelliğin Sırrı "
19 Haziran Cumartesi saat 19 . 00 Konser : Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Bölümü