Marmaris FEM, dereceye giren öğrencilere laptop hediye etti

Yükseköğretim Geçiş Sınavı'nda (YGS) Marmaris Fem Dersanesi öğrencisi Hasan Çiçek, YGS-4 puan türünde Muğla 1.'si ve Marmaris'te 6 puan türünün tamamı

Yükseköğretim Geçiş Sınavı'nda (YGS) Marmaris Fem Dersanesi öğrencisi Hasan Çiçek, YGS-4 puan türünde Muğla 1.'si ve Marmaris'te 6 puan türünün tamamında 1. oldu. Mehmet Yiğit de 6 puan türünün tamamında 2. geldi.

Düzenlenen törenle dereceye giren Hasan Çiçek ve Mehmet Yiğit'e laptop hediye edildi. Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdiresi Züleyha Aldoğan ve Marmaris'te bulunan okul müdürlerinin ve öğrenci velilerinin katıldığı hediye töreninde renkli anlar yaşandı.

İlçe Milli Eğitim Müdiresi Züleyha Aldoğan ve Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi Müdürü Rafet Coşkun öğrencilere laptoplarını hediye etti. Milli Eğitim Müdiresi Züleyha Aldoğan, okul ve dersane müdürlerine, öğretmenlerine ve velilere teşekkür etti.

Dershane müdürü Levent Küllü, başarıda emeği geçen okul ve dersane idareci ve öğretmenleri ile velileri kutladı. "Bu başarı hepimizindir." diyen Küllü, dershane ve okul öğretmenlerine özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.