Sorgun İbni Sina Anadolu Lisesinden Yıl Sonu Gösterisi

Yozgat'ın Sorgun İlçesinde İbni Sina Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu yıl sonu gösterileri büyük beğeni topladı.

Sorgun İbni Sina Anadolu Lisesinden Yıl Sonu Gösterisi
Sorgun İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonunda düzenlenen yıl sonu etkinliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl Genel Meclis Başkanı Üzeyir Arslan, Ak Parti Sorgun İlçe Başkanı Oktay Rıfat Yılmaz, daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan İbni Sina Anadolu Lisesi Müdürü Osman Kılıçarslan eğitimin önemine değinerek, " Sizlerin bize emaneti olarak okulumuzda bulunan öğrencileri daha güzel bir geleceğe hazırlamak için tüm personel olarak var gücümüzle çalışmaktayız. Burada yıl içerisinde yaptığımız çalışmalardan ve sosyal etkinliklerden birisini sergiliyoruz. Etkinliğimize katıldığınız için teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından eğitim yılı sonunda emekli olacak Matematik Öğretmeni Halit Çelik için hazırlanan sinevizyon gösterileri duygulu anlar yaşattı. Kısa bir konuşma yapan Matematik Öğretmeni Çelik," Beni bağırlarına basıp bir aile ferdi olarak kabul eden Sorgun Lisesi yeni adıyla İbni Sina Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederim.Bu kutsal yola çıkalı tam 38 yıl oldu.Yağmur, çamur, kış demeden binlerce çiçek yetiştirdim.Bugün o çiçeklerin bana verdiği mutlulukla içim rahat olarak bu kutsal mesleği bırakıyorum. Tüm öğrencilerime hakkım helal olsun" dedi.
Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan, Ömer Seyfettin' in yazdığı Ömer Ünal' ın yönettiği "Mahçupluk İmtihanı" adlı sahnelendi. Komedi tarzında hazırlanan oyun salonu kahkahalara boğarken, sahne arasında mikrofonun açık olduğunu unutan öğrencilerin argo konuşmaları salonda tepkiye neden oldu.