Şereflikoçhisar Samanyolu Koleji ilk mezunlarını verdi

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde eğitim veren Samanyolu Koleji Özel Kudret Ünal İlköğretim Okulu ilk mezunlarını verdi. Düzenlenen mezuniyet progr

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde eğitim veren Samanyolu Koleji Özel Kudret Ünal İlköğretim Okulu ilk mezunlarını verdi. Düzenlenen mezuniyet programı büyük ilgi gördü.

Ticaret Meslek Lisesi Konferans Salonu'ndaki mezuniyet törenine, Şereflikoçhisar Kaymakamı, Hasan Kürklü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öztürk ve mezun öğrencilerin velileri de katıldı.

Okulun ilk mezunları misafirlerini Dağıstanlı öğrencilerin sergilediği Kafkas Dans Ekibi gösterisi ile karşıladı. Dağıstanlı öğrencilerin başarılı gösterisi büyük alkış aldı. Profesyonel ekip tarafından sunulan illüzyon gösterisi öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. Sema gösterisi eşliğinde verilen Türk Tasavvuf ve Sanat Müziği konseri ayakta alkışlandı. Okula adı verilen Doktor Kudret Ünal da geceye katılarak mezun öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

20 öğrencinin mezun olduğu törende, okulun ilk mezunu olan öğrencilerin mezuniyet kıyafetleri ile sahneye çıktıklarında heyecanlandıkları gözlendi. Velilerin de öğrenciler kadar mutlu ve heyecanlı olduğu mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Açılışta konuşan Samanyolu Koleji Özel Kudret Ünal İlköğretim Okulu Müdürü Nahit Ören, okulun açılışından bu güne kadar gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Şereflikoçhisarlıların eseri olan okulun ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Ören, gelecek yıllarda yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulundu.

Samanyolu Koleji Özel Kudret Ünal İlköğretim Okulu'nun açılmasıyla birlikte ilçedeki eğitime büyük katkı sağlandığını söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öztürk ise, mezun olan öğrencilere başarı diledi.

Törende konuşan Şereflikoçhisar Kaymakamı Hasan Kürklü de ilçedeki eğitimin kalitesini artıran okulun ilk mezunlarını vererek bunu kanıtladığını söyledi. Çağı yakalamanın kaliteli bir eğitimde geçtiğine dikkat çeken Kürklü, bu açığın kapatılmasında özel okulların büyük etkisinin olduğunu ifade ederek, mezun olan öğrencilerin bundan sonraki eğitimlerinde başarılar diledi.