Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'tan 2016'da yapılacak Expo'ya tam destek sözü

Antalya'ya yeni atanan Vali Ahmet Altıparmak, 2016'da yapılacak Expo'ya tam destek vereceğini söyledi.

Valiler Kararnamesiyle Muğla Valiliğ

Antalya'ya yeni atanan Vali Ahmet Altıparmak, 2016'da yapılacak Expo'ya tam destek vereceğini söyledi.

Valiler Kararnamesiyle Muğla Valiliği'nden Antalya'ya atanan Ahmet Altıparmak, marka şehir olan Antalya'nın kazanımlarının ticari alanda değerlendirilmesi gerektiğini, 2016'da Antalya'da düzenlenecek Expo'nun çok iyi bir fırsat olduğunu belirtti.

Çiçek Festivali tertip komitesinde bulunan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ile Antalya Kesme Çiçek İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu Antalya Valisi Altıparmak'ı makamında ziyaret etti. 29 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Çiçek Festivali'ne davet edilen Altıparmak'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunuldu.

Vali Ahmet Altıparmak, Çiçek Festivali'ne katılmayı çok istediğini ancak Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Alanya programı nedeniyle katılamayacağını belirtirken, festivalin çiçeğin sevdirilmesine ve turizme katkı sağlayacağına inandığını kaydetti. Altıparmak, Expo ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra, Expo'nun şehrin kaderini değiştiren organizasyon olduğuna dikkat çekti. Expo'nun yapılacağı yer konusunda kurumlarla birlikte karar vereceklerini, yapılacak çalışmaların kentin dinamikleriyle hayata geçirileceğini kaydeden Altıparmak, "Antalya'ya geldiğimde kurumlar arasında iyi bir iletişim olduğunu gördüm. Bu iletişime bizler de katkı sağlayacağız. Birlikte hareket ederek çok iyi işlere imza atılabilir." dedi.