Yozgat'ta Kamu Çalışanlarına İhale Mevzuatı Hakkında Verilen Seminer Tamamlandı

Yozgat'ta kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan ihale yetkilileri ve mali işlerde görevli personele verilen 5018 sayılı kamu mali yönetimi ve kontrol kanunun ile 4734 sayılı kamu ihale kanunu mevzuatı hakkında seminer tamamlandı

Yozgat'ta Kamu Çalışanlarına İhale Mevzuatı Hakkında Verilen Seminer Tamamlandı
Yozgat'ta kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan ihale yetkilileri ve mali işlerde görevli personele verilen 5018 sayılı kamu mali yönetimi ve kontrol kanunun ile 4734 sayılı kamu ihale kanunu mevzuatı hakkında seminer tamamlandı.
Yozgat Valiliği İl Özel İdaresi ve Güncel Mevzuatı Araştırma ve Eğitim Derneği (GMD) tarafından ortaklaşa düzenlenen ve 2 gün sürecek seminer bugün tamamlandı. İl özel idare meclis salonunda verilen seminerde, GMD Muhasebat Baş Kontrolörü Ahmet Uğur Cebeci, 5018 sayılı kamu mali yönetimi ve kontrol kanunu hakkında bilgi verirken, 4734 sayılı kamu ihale mevzuatı hakkında da GMD Uzmanları, katılımcılara bilgiler aktardı.
Kurum yetkilileri, düzenlenen seminerdeki amacı, yapılan ihalelerde eksiklerin ortadan kaldırılması, hataların en aza indirilmesi ve yapılacak işlerin kısa sürede tamamlanmasını sağlamak olduğunu belirtti.