Milas'ta Trafik Kazaları; 6 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen iki ayrı kazada 6 kişi yaralandı.

Milas'ta Trafik Kazaları; 6 Yaralı
  Edinilen bilgiye göre ; Milas ' tan Ören istikametine giden Şefik Yapıcı ' nın ( 53 ) kullandığı 48 KA 473 plakalı araç , yağışlı havanın da etkisiyle virajda direksiyon hakimiyetini yitirerek yol kenarında bulunan zeytin ağacına çarptı . Meydana gelen kazada sürücü Yapıcı ve araçta bulunan Hamide Yapıcı ( 46 ) , Hanife Topuz ( 70 ) ve Aysel Akarca ( 48 ) yaralandı .
Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Yardım ambulansı ile 75 . Yıl Milas Devlet Hastanesi ' ne kaldırıldı . Araçtan bulanan yaralılardan birini ise 112 Hemşiresi Seferiye Yılmaz çıkararak sedyelerin dolu olmasından dolayı sırtında taşıyarak ambulansa getirdiği gözlendi .
Diğer kaza ise duble yol çalışmaları devam eden Milas-Bodrum karayolu üzerinde meydana geldi . Üç yol mevkiinde meydana gelen ikinci kazada Serkan C . ( 29 ) idaresindeki 48 YH 234 plakalı otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan Sadiye Çeşmekuran ' a ( 18 ) çarptı . Kazada yaralanan Çeşmekuran ve otomobil içinde bulunan Selami Aykut ( 18 ) , olay yerine gelen 112 Acil Yardım ambulansıyla 75 . Yıl Milas Devlet Hastanesi ' ne kaldırılarak tedavi altına alındı .
Şoför Serkan C . ' nin ise ifadesine alınmak üzere Milas Emniyet Müdürlüğü ' ne götürüldüğü belirtildi . Meydana gelen iki trafik kazasıyla ilgili soruşturmaların devam ettiği kaydedildi .