Şofbenden sızan gazdan zehirlenen Muzaffer Çetin'in cenazesi Sorgun'da toprağa verildi

Şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Muzaffer Çetin'in (44) cenazesi Sorg

Şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Muzaffer Çetin'in (44) cenazesi Sorgun'da toprağa verildi

Muzaffer Çetin'in cenazesi önce ambulasla Çay Mahallesi Park Sokak'ta oturan ailesinin evine götürüldü. Kızı Kübra Çetin, yakınları ve Yozgat Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı'nın boynuna sarılarak gözyaşı döktü.

Hasan Çetin (65) ise torunu Kübra'ya sarılarak ağladı.

Sorgun Salih Paşa Camii'ndeki cenaze namazına Yozgat Valisi Amir Çiçek, Sivas Valisi Ali Kolat,Yozgat Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, Yozgat İl Jandarma Komutanı Engin Ünalan, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Yozgat İl Müftüsü Nuh Korkmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çetin'in cenazesi, daha sonra Sorgun Merkez Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Muzaffer Çetin, 1966 yılında Yozgat'ın Sorgun ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sorgun'da tamamlayan Çetin, 1987 yılında Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesini bitirdi. 1990 yılında Polis Akademisi'nden komiser yardımcısı olarak mezun olduktan sonra çeşitli illerde görev yaptı. 2007 yılında Sivas Emniyet Müdürlüğü emrine atanarak bir süre lojistik şube müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevine 15 Temmuz 2009'da atanmıştı.