Teknoloji Tasarım Ve Görsel Sanatlar Sergisi Büyük Beğeni Buldu

Mersin'in Silifke İlçesine bağlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri, teknoloji tasarım ve görsel sanatlar sergisi açtı.

Teknoloji Tasarım Ve Görsel Sanatlar Sergisi Büyük Beğeni Buldu
  Okulun salonunda açılan sergide öğretmen Ali Tuncay Şimşek önderliğinde öğrencilerin hazırladıkları bir birinden farklı resim , el işi , tasarımlar ve buluşlar sergilendi .
Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Murat Güngör , Milli Eğitim Müdürü Kazım Alp Alkan , MHP İl Genel meclis Üyesi Yahya Yılmaz ve Mustafa Göktaş ' ın açılışını gerçekleştirdiği sergiye , çok sayıda öğrenci velisi ve okul müdürleri katıldı .
Açılışta bir konuşma yapan Okul Müdürü Rifat Melekoğlu , " Amacımız çocuklar arasında sanatı sevdirmek , okulda yaşanılan sorunları en aza indirmek , sosyal aktiviteleri artırmak , okuldaki iletişimi ve kaynaşmayı artırmaktır " dedi .
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Alp Alkan ise yaptığı konuşmasında " Bu sayede hem sosyal aktiviteler artacak hem de öğrencilerin hayata bakışı ve okula karşı sevgisi artacaktır . Bu sergi sayesinde burada görev yapan öğretmenler el emeği ve göz nuru olan çalışmaları bir arada toplamışlar . Bu çalışma hem onların bireysel ve gurup çalışmasını artmasına motivasyon sağlayacak hem de öğrencileri ile okul , öğrenci velileri ile okul arasındaki kaynaşma daha da artacaktır . Çalışmada emeği geçen herkesi kutlarım bu serginin hayırlı olmasını dilerim " diye konuştu .
Cumhurbaşkanı ' nı yetiştiren bir okulda böylesine anlamlı bir serginin açılışına katılmaktan son derece mutlu oldum diyen Belediye Başkan Yardımcısı Murat Güngör de , " Bu okul benim için ayrı bir öneme sahiptir . Türkiye ' nin Cumhurbaşkanı , Başbakanı gibi insanlarını yetiştirmiş , günümüzde yaşayan bir tarih gibidir . Birlik ve beraberliğin yaşandığı , bir birinden güzel eserlerin sunulduğu sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum " dedi .