Yargıtay 6. Ceza Dairesi Başkanı Atatürk Evi'ni Ziyaret Etti

Yargıtay 6. Ceza Dairesi Başkanı Celal Altunkaynak, onursal üyeleri ve eşleri, Samsun'un Havza ilçesinde bulunan Atatürk Evi'ni ziyaret ettiler.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Turhal, Amasya, Havza ve Samsun'u kapsayan bir gezi programı kapsamında Havza'ya gelen Yargıtay 6. Ceza Dairesi Başkanı Celal Altunkaynak, üyeler ve onursal üyelerin eşlerini Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Ankıtcı, Havza Emniyet Müdürü Olcay Aydın ve Havza Adliyesi'nde görevli hakimler Atatürk Evi önünde karşıladılar. Bir müddet Atatürk Evi'ni gezen ve Atatürk'ün Havza'da
yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler alan Yargıtay 6. Ceza Dairesi Başkanı Celal Altunkaynak ve beraberindekilere daha sonra akşam çayı ikram edildi.
Ziyaret sonunda Yargıtay 6. Ceza Dairesi Başkanı Celal Altunkaynak ve üyelerine başta Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Havza Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Ankıtcı tarafından ziyaret anısına birer adet Atatürk Evi maketi, Atatürk heykeli ve semaver hediye edildi.