Rahatsızlanan Ferdi Tayfur'un yerine Kibariye sahne alacak

Mersin'in Silifke İlçesinde, bu yıl 20 ile 26 Mayıs 2010 tarihleri arasında kutlanacak 37. Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinliklerine katılaca

Mersin'in Silifke İlçesinde, bu yıl 20 ile 26 Mayıs 2010 tarihleri arasında kutlanacak 37. Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinliklerine katılacak sanatçıların programında mini bir değişiklik yapıldı. Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Ani rahatsızlığı nedeniyle etkinliğe katılamayacak olan ünlü ses sanatçısı Ferdi Tayfur'un yerine Kibariye ile anlaştıklarını açıkladı.

Başkan Öngel, tedavi gördüğü Muğla Ortaca Yücelen Hastanesi tarafından verilen sağlık kurulu raporunda ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'un 4 hafta istirahat raporu nedeniyle 21 Mayıs 2010 tarihinde Silifke'deki programının iptal etmek durumunda kaldıklarını bildirdi. Öngel, "Geçirdiği ani rahatsızlık nedeniyle kültür haftamızda akşam konserlerinde sahne alacak olan ünlü ses sanatçısı Ferdi Tayfur'un konseri iptal edilmiştir. O günkü programda boşluk olmaması adına ilgili firma ile yaptığımız görüşmeler sonucunda ülkemizin önemli ses sanatçılarından ve halkın büyük sevgisini kazanan Kibariye ile bir anlaşma sağladık. Kibariye, 21 Mayıs 2010 tarihinde halk eğitim merkezi önünde ki platformda sahne alarak Silifkelilerle buluşacaktır. Hafta boyunca devam edecek etkinliklerde ünlü sanatçılarımız sahne alacaktır. Konuklarımız ve halkımız halk konserlerini ücretsiz izleyebilecektir. Herkesi içeriği dolu dolu olan festival etkinliklerimize bekliyoruz." dedi.