Ak Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Hekimhan Ve Kuluncak İlçelerini Ziyaret Etti

AK Parti Malatya milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Hekimhan ve Kuluncak ilçelerini ziyaret etti.

Beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam, yönetim kurulu üyeleri Coşkun Çetin ve Bayram Temelli, merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Hacı Bayram Çavuş, Hekimhan İl Genel Meclis üyesi Nebi Yiğit ve Belediye meclis üyesi Hüseyin Apak'la birlikte iki ilçeye giden milletvekili Ömer Faruk Öz, Girmana beldesi belediye başkanı Kaya Akgül'e ve Kocaözü beldesi Başkanı Gani Karaca'yı ziyaret edip sorunlarını dinledi.
Daha sonra Hekimhan ilçesi esnafları gezen Öz ve beraberindekiler, AK Parti ilçe başkanlığı binasında partililerle danışma toplantısına katıldı.

MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK PROJESİNİ YENİ ANAYASA İLE BAŞLATTIK"
Bu arada, anayasa değişikliği konusunu yaptığı ziyaretlerde dile getiren milletvekili Öz, şu andaki mevcut Anayasadaki yargının hukukun üstünlüğünü değil, bir avuç mutlu azınlığın, dolayısı ile üstünlerin hukukunu savunduğunu, CHP, MHP ve BDP'nin de bir avuç mutlu insandan yana, bu statükoyu korumaya çalıştıklarını, AK Parti'nin ise her zaman milletten yana olduğunu söyledi. "Biz AK Parti olarak milli ve manevi değerlere bağlı bir partiyiz. Muhafazakar bir kadroyuz. Ama bu muhafazakarlığımız sadece
bizim gibi düşünenler bizim yanımızda olacak diye değil"diyen Öz, " Bu ülkede yaşayan herkesi kucaklamak istiyoruz. Bu ülkeyi seven bu vatanı seven bu ülkede yaşamaktan mutluluk duyan herkes aramızda diyoruz. Kürt kardeşlerimiz, Alevi kardeşlerimiz, Çerkez kardeşlerimizde hiç ayrım yapmıyoruz. Hatta Roman kardeşlerimizi de 'biz yaratılanı severiz, yaradandan ötürü' bu çerçevede bu ülkede gerçekten Milli birlik ve beraberlik projesini yeni anayasa ile başlattık" diye konuştu
Daha sonra Hekimhan Kaymakamlığını ziyaret eden Öz, Kaymakam Ramazan Fani ile bir süre sohbet etti. İlçede yapılması düşünülen projeler hakkında bilgiler aldıktan sonra Kuluncak ilçesine hareket etti.
Öz, Kuluncak ilçesi esnafları gezerek sorunlarını dinledi. Daha sonra Kuluncak Kaymakamını ziyaret etti.