Mhp Akyazı Ve Hendek İlçe Teşkilat Binaları Düzenlenen Törenle Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akyazı ve Hendek ilçe teşkilat binaları düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Akyazı ilçe hizmet binasının açılış törenine MHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Didirmez, Prof. Dr Münir Kutluata, Kocaeli milletvekili Cumali Durmuş, MYK üyesi Enver Toçoğlu, il başkanı Mehmet Erdoğan, ilçe parti yöneticileri, ülkücü gençler ve vatandaşlar katıldılar.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez törende yaptığı konuşmada, hizmet binasını hizmete sunan ilçe teşkilatına teşekkür ederek, "AK Parti hükümetinin 7,5 yıllık icraatları ülkeyi bölmeye parçalamaya ve yokluğun yolsuzluğun adresi haline gelmiştir. Başbakan pembe tablo çizerek halkı aldatmaktadır. Yaptıkları enişte kayınço, hala, dayı ve yakın çevrelerini zengin etmek. Çiftçi, memur, emekli ve ülke halkı onlar için bir şey ifade etmiyor. 2002 yılından önce asgari ücretin 500 milyon olması gerektiğini söyleyen başbakan 7,5 yılda asgari ücreti 560 milyona çıkarmayı başarmıştır. Ve daha ne istiyorsunuz diyebilmektedir. Başbakan işine geleni sahipleniyor işine gelmeyeni de bizlere veya geçmiş iktidarlara havale ediyor. Başbakan her ne kadar seçim yok diyorsa da 2010 yılında seçim var ve AK Parti gidecek Yerine tüm kadroları ile hazır olan ve millete hizmet edecek MHP gelecek. Başbakan bozkurtların nefesini ensesinde hissetmeye başladı. Son gelişmelere bakıldığında Başbakan ne yaptığını bilmez haldedir. Akyazı halkı AK Parti'ye niçin oy verdi daha iyi şartlarda yaşamak için yaşayabiliyor muyuz hayır" diye konuştu.
Partililere çok çalışmaları gerektiğini belirten Didinmez, "Değerli dava arkadaşlarım girilmedik ev ocak kalmayacak. Bu gelişmeleri tek, tek anlatacak ve halkımıza doğru bilgi verilerek MHP'nin desteklenmesi sağlanacaktır. Biz Akyazı'da ne diyorsak Batman'da, Diyarbakır'da, Mardin'de, Urfa'da aynı şeyleri söylüyoruz tek bayrak tek devlet tek millet. Bunu AK Parti söyleyemiyor o Diyarbakır'da tek devlet diyor başka bir şey demiyor" diye konuştu.
Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Münir Kutluata ise AK Parti'nin fındık politikalarını eleştirerek, "MHP olarak biliyorsunuz bir fındık politikası geliştirdik. Bundan sonra fındık komisyonları kurulacak ve fındık işlenmiş olarak ihraç edilecek" dedi.
Konuşmaların ardından hizmet binası dualar eşliğinde Didinmez ve Kutluata tarafından hizmete açıldı.
Daha sonra Hendek ilçesine geçen MHP'ler ilçe teşkilat binasını hizmete açtılar. Parti binasının açılışını MHP Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Prof Dr. Münir Kutluata, partililer ile birlikte gerçekleştirdi.