Eyüp'teki Kamyon Kazasında Ölen Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eyüp'te freni boşalan hafriyat kamyonunun çarpması sonucu hayatını kaybeden 32 yaşındaki Tuğba Ağıl gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Sakarya Mahallesi Karadeniz Caddesi üzerinde dün meydana gelen kazada, 34 NZM 99 plakalı hafriyat kamyonu yokuş aşağı inerken freni boşalmış, önce park halindeki araçlara ardından da yolun karşına geçmek için orta refüjde bekleyen Tuğba Ağıl isimli yayaya çarpmıştı. Feci kaza sonrası olay yerinde can veren Ağıl için bugün Yıldıztabya Dörtyol Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Ağıl'ın eşi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ağıl'ın babası Mustafa Altun ise kızını en son bir hafta önce gördüğünü
belirterek, "Alibeyköy'e kız kardeşini ziyarete gitmişti. Kamyonun altında kalarak can vermiş. Kamyon şoförü öğrendiğim kadarıyla önce kaçmış ama sonradan polis yakalamış" dedi.
Feci kazada eşini kaybeden Muammer Ağıl ise cenaze töreni boyunca tabutun başından ayrılmadı. 3,5 yaşında bir oğlu olduğu öğrenilen Tuğba Ağıl, ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mezarlığı'nda defnedildi.