Otomotiv Devi Bmc, Yeni Otobüslerini Tanıttı
Yüzde yüz yerli sermaye ve işgücü ile üretim yapan ve kuruluşunun 45.yılını kutlayan BMC nin, 5 yeni otobüsünü Busworld İstanbul 2010 Fuarı'nda tanıttı.

İETT'nin yapacağı ihalede bu yıl da yer alacaklarını belirten Demirpençe, "İETT ile birlikte çalışmamız sürüyor. İnsanların nelere ihtiyacı olduğunu araştırarak, bu tip otobüsler ürettik. Bu yılda ihaleye gireceğiz. Zaten şuanda İstanbul'daki toplu taşıma otobüslerinin yüzde İstanbul halkını bu otobüslerden mahrum etmek istemiyoruz" diye konuştu.
Busvvorld, İstanbul 2010 Otobüs Fuarı'na, çevre ve yolcu dostu yeni nesil otobüsleriyle katıldı. Fuarda, PROCITY Şehiriçi Tip Tam Alçak Tabanlı Solo Otobüs Euro 4, PROCITY Şehiriçi Tip Tam Alçak Tabanlı Körüklü Otobüs Euro 4, PROCITY CNG Doğalgazlı Şehiriçi Tip Tam Alçak Tabanlı Solo Otobüs Euro 5 EEV, HAWK 9m. Şehiriçi Tip Alçak Tabanlı Küçük Otobüs Euro 5, BELDE CB Şehiriçi Tip Solo Otobüs Euro 4 gibi otobüsler sergilendi.
