Didim'de Kaptanlık Kursuna Destek Verenler Plaketle Onurlandırıldı

Didim Garnizon Komutanlığı, Didim Su Sporları Derneği ve Didim Rotary Kulübü işbirliği ile düzenlenen ve 25 metreye kadar olan tekneleri kullanmak için açılan kaptanlık kursuna destek veren kişiler plaketle onurlandırıldı

Didim'de Kaptanlık Kursuna Destek Verenler Plaketle Onurlandırıldı
Didim Garnizon Komutanlığı, Didim Su Sporları Derneği ve Didim Rotary Kulübü işbirliği ile düzenlenen ve 25 metreye kadar olan tekneleri kullanmak için açılan kaptanlık kursuna destek veren kişiler plaketle onurlandırıldı.
Didim Ticaret Odası'nda devam eden kursa destek verenlere onurlandırmak amacıyla düzenlenen törene Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Didim Garnizon Komutanı Yarbay Ayhan Binay, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ,Belediye Başkan Yardımcıs Amet Karaoğlu, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Didim Rotary Klubü Başkanı Hulki Öztoprak, Didim Su Sporları Derneği Başkanı Haydar Çaylak ve kursiyerler katıldı.
Düzenlenen törende Didim Kaymakamı Ali Katırcı Garnizon Komutanı Ayhan Binay'a, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver'e, Belediye Başkanı Mümin Kamacı Didim Rotary Kulübü Başkanı Hulki Öztoprak'a, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu Amatör Denizcilik Federasyonu Eğitim Başkanı Tunç Tokay'a, Didim Rotary Kulübü Başkanı Hulki Öztoprak, Didim Su Sporları Derneği Başkanı Haydar Çaylak'a, Hizmetlerinden dolayı belge verdi.
Törende ayrıca Didim Su Sporları Derneği Başkanı Haydar Çaylak, destek ve katkılarından dolayı Garnizon Komutanı Ayhan Binay'a plaket verdi.
Ödül Töreni sonrası konuşan Didim Rotary Kulübü Başkanı Hulki Öztoprak Rotary Kulüpleri olarak topluma hizmet etme amacı güttüklerini söylerken, kursların devam ettirmeyi planladıklarını söyledi.
Ödül Töreninin ardından Amatör Denizcilik Federasyonu Eğitim Başkanı Tunç Tokay slayt eşliğinde teorik bilgiler anlatarak kursu devam ettirdi.