Ak Partili Kadınlara 'Milli Birlik Ve Kardeşlik Projesi' Anlatıldı

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Alaattin Keykubat tarafından Melikgazi ve Kocasinan ilçe kadın kollarına Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi anlatıldı

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Alaattin Keykubat tarafından Melikgazi ve Kocasinan ilçe kadın kollarına Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi anlatıldı. Yapılan sunumlarda projenin bir süreç olduğu vurgulanırken, gençlerin hayatına ve milyarlarca dolara mal olan terörün artık bitirilmesi gerektiğine dikkat çekildi.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından Demokratik Açılım sürecinde Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi'nin öncelikle teşkilatlara anlatılması için başlatılan çalışmalar sürüyor. Emirgan Çay Bahçesi'nde AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı tarafından kahvaltılı düzenlenen programda, ilk olarak Kocasinan İlçe Kadın Kolları'na Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi anlatıldı. Toplantıya Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ve eşi Hikmet Yıldız da katılırken, programın açılışında konuşan AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden, il yönetimi tarafından hazırlanan çalışmayla daha fazla bilgilenmek için projenin anlatıldığını söyledi.
Özden'den sonra konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Alaattin Keykubat, projenin bir süreç olduğunu belirterek sözlerine başladı. Türkiye'nin terörle mücadeleye şimdiye kadar 300 milyar dolar harcadığına ve 40 bine yakın şehit verdiğine dikkat çeken Keykubat, "Artık şehit haberlerinin bitme zamanı gelmedi mi? Teröre harcanan 300 milyar dolar bugün Türkiye'nin yatırımına, geleceğine, işe, aşa harcansaydı ülkemiz bugün ki noktadan daha farklı bir yerde olurdu" dedi.
Ardından parti binasında AK Parti Melikgazi İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği programa geçen Keykubat, burada yaptığı konuşmada projenin süreç olduğunu yinelerken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı toplantıda Roman açılımına değindi. Keykubat, "Hepimiz Türk Milletiyiz. O yüzden ayrımcılığın hiç gereği yok. Bunun için toplumun bütün kesimlerini birada kardeşçe yaşamasını istiyoruz. Sataşmalar çok, sabırlı olacağız. Bu işin düzelmesini istemeyenler çok. Bunlar maalesef oluyor. Moralimizi bozmayalım" diye konuştu.
AK Parti İl Kadın Kolları Üyesi Işıl Cıngıllıoğlu ise, 18 Mart Çanakkale Savaşı'nın önemini anlattı.