Özel Sanko Lisesi Öğrencilerinden Tiyatro

Özel Sanko Lisesi öğrencilerinin sahnelediği ve aile içi iletişimin önemine vurgu yaparak günümüzde teknolojik araçların kıskacında yaşanan hayatlara gönderme yapan ''Tek Dişi Kalmış Teknoloji'' adlı komedi, izleyenlerce ayakta alkışlandı

Özel Sanko Lisesi Öğrencilerinden Tiyatro
Özel Sanko Lisesi öğrencilerinin sahnelediği ve aile içi iletişimin önemine vurgu yaparak günümüzde teknolojik araçların kıskacında yaşanan hayatlara gönderme yapan ''Tek Dişi Kalmış Teknoloji'' adlı komedi, izleyenlerce ayakta alkışlandı.
Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi'nde sergilenen oyunda öğrenciler, canlandırdıkları karakterlerle büyük beğeni topladı. Genel olarak teknolojinin özelde ise televizyonun kişiler arası iletişimde engelleyici, monoton ve hükmedici yönüne değinilen oyun, Özel Sanko Lisesi Edebiyat öğretmeni Seda Görücü rehberliğinde hazırlandı.
Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, teknolojinin doğru kullanımı konusunda ailelere büyük görev düştüğünü belirterek, ''Teknolojinin yanlış kullanımında aile içi iletişim sorunları yaşanıyor. Aileler daha bilinçli hareket etmeli'' dedi.
Köylüoğlu, telefon, televizyon, bilgisayar ve çağın teknolojisinin tamamının bilinçli kullanımı için aile ve okul işbirliği oluşturulması gerektiğine dikkati çekerek, ''Akademik alanda başarılı olmak için de teknolojilerin doğru kullanımını sağlayıcı çalışmalar yapmaktayız'' diye konuştu.
Oyun bitiminde Özel Sanko Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencileri ve rehber öğretmenlere çiçek takdim edildi.