Öğrenci konseyi üyeleri Rektör Ziyadanoğulları'nı ziyaret etti

Siirt Üniversitesi Öğrenci Konseyi'ni oluşturan öğrenci temsilcileri Rektör Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları'nı ziyaret etti.

Temsilciler,

Siirt Üniversitesi Öğrenci Konseyi'ni oluşturan öğrenci temsilcileri Rektör Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları'nı ziyaret etti.

Temsilciler, rektörle görüş alışverişinde bulundu. Üniversitenin sosyokültürel faaliyetlerinin sürdürülmesinde öğrenci konseyinin öneminden bahseden Ziyadanoğulları, her temsilci öğrencinin, sorunları rahatlıkla kendilerine aktarabileceğini açıkladı. Üniversite yönetimine aktarılacak konuların doğruluğunu öncelikle öğrenci konseyinin araştırması gerektiğini ifade eden Ziyadanoğulları, "Üniversite olarak bizler sizleri kararlarınızda bağımsız bırakıyoruz. Ancak bizim de sizlerden beklentimiz kampüsumüzde öğrenciler arasında hoşgörü içerisinde demokratik ve barışçıl bir ortamın tesis edilmesi ve herkesin görüş ve düşüncelerine mutlaka saygılı olunmasıdır. Bu anlamda hepinize başarılar diliyorum." dedi.

Siirt Üniversitesi Öğrenci Konseyi 2010-2011 eğitim-öğretim yılı süresince, her akademik birimdeki öğrencilerin sorunlarının belirlenmesi, görüş ve önerilerin ilgili yönetim organlarına iletilmesi, sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak toplumsal duyarlılık projelerinin geliştirilmesi, öğrencilerin sosyal sorumluluk gerektiren faaliyetlere katılımının teşvik edilmesi gibi etkinlikler yapacağı belirtildi.