Annesi adına yaptırdığı eğitim kurumu, annesinin vefat yıl dönümünde Türkiye birincisi çıkardı

Şanlıurfa'da, iş adamı Ahmet Sunay'ın, eğitim sevdalısı annesi adına yaptırdığı 'Emine Sunay Eğitim Kurumları' meyvelerini vermeye başladı.

Şanlıurfa'da, iş adamı Ahmet Sunay'ın, eğitim sevdalısı annesi adına yaptırdığı 'Emine Sunay Eğitim Kurumları' meyvelerini vermeye başladı.

Türkiye geneli seviye belirleme sınavında, 45 bin öğrenci arasında 500 tam puanla birinci olan Yenişehir Anafen Dershanesi 7. sınıf öğrencisi Mahmut Tamel, öğretmen ve okul müdürü ile okulu yaptıran iş adamı Ahmet Sunay'ı fabrikasında ziyaret etti.

İş adamı Sunay, Tamel'i başarısından dolayı tebrik ederek cumhuriyet altını ile ödüllendirdi, öğretmenlerini de gösterdikleri fedakarlıklarından dolayı kutladı.

Sunay, başarının programlı, düzenli ve azimli bir çalışmanın yanında öğretmenlerin fedakarlığı ve kararlılığına bağladı. Sunay, başarının devamı için de öğretmenlere iltifatlarda bulundu.

"EĞİTİM KURUMLARI, YAPTIRAN İŞ ADAMLARIMIZI EBEDİYETE TAŞIYACAK."

Yenişehir Anafen Dershanesi Müdürü Hakan Mutlu ise eğitime yapılan yatırımların karşılıksız olmayacağını vurguladı. Eğitim kurumlarını yaptıran iş adamı Ahmet Sunay'a minnettar olduğunu aktaran Müdür Mutlu, "İş adamının yaptırdığı eğitim kompleksinden yüzlerce öğrenci yararlanıyor. Bu kurumlardan yararlanan öğrenci sayısı çok kısa bir süre içinde binlerce ile ifade edilecek. Bu öğrenciler iş adamımızın duacısı olacak. Bu eğitim kurumlarındaki başarılar iş adamımızı gururlandırıyor. Bu kurumlar yatırımcılarımızı ebediyete taşıyacak." dedi.

"OKULUN BAŞARISINI MEZARINDA ANNEME İLETTİM"

Annesi adına eğitim kurumlarını yaptıran iş adamı Ahmet Sunay ise bu haberi annesinin vefatının yıl dönümünde aldığını ifade etti. Eğitim sevdalısı annesinin mezarına giden iş adamı Ahmet Sunay, annesi adına yaptırdığı kurumda sağlanan başarının gururunu yaşadığını ve başarıyı, mezarında annesine fısıldadığını söyledi. Sunay, haberi alınca çok duygulandığını ifade etti.