Yeni Stadyum Kayseri'de Piyasayı Canlandırdı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kadir Has Stadyumu'nun yapımında 800 milyon TL paranın piyasaya girdiğini söyledi.

Yeni Stadyum Kayseri'de Piyasayı Canlandırdı
Kayseri'de bir değişim projesini ortaya koyduklarını bildiren Başkan Özhaseki, "Kayseri'nin eski stadyumu çok soğuktu. Tel örgüleri vardı ve maç seyrederken insanlar soğukta oturuyorlardı. Diğer şehirlere gittiğimizde ise, insanlar aileleri ile sanki pikniğe gider gibi maça gidiyorlar ve eğleniyorlardı.
Biz de Kayseri'de böyle bir ortam oluşturmak istedik. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile yazışmalar yaptık ve anlaştık. Sonuçta yapılan çalışma ile 10 tane spor tesisi ortaya çıktı. Voleybol ve basketbol şampiyonaları Kayseri'de gerçekleştirildi. Artık Kayseri'de de milli maçlar oynanmaya başlandı" diye konuştu.
Kadir Has Stadyumu'nun Kayseri'ye yeni bir imaj kattığını söyleyen Başkan Özhaseki, "Stadyumun yapılışında yüzlerce insan çalıştı. Yapım aşamasında Kayseri'de piyasalara 800 milyon TL'lik para girdi. Bu para da Kayseri'de bir canlanma meydana getirdi" dedi.