Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı yemekte fena yakalandı

Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi Şeyma Subaşı, mekâna Ilıcalı'dan daha önce geldi. Gecenin sonunda ise restorandan ünlü televizyoncuyla birlikte çıktı. Acun Ilıcalı ve Şeyma'nın son fotorğafı için tıklayınız...

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı yemekte fena yakalandı
Subaşı, mekâna Ilıcalı’dan daha önce geldi. Gecenin sonunda ise restorandan ünlü televizyoncuyla birlikte çıktı. Gazetecileri görünce kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan Acun Ilıcalı, “Yok Böyle Dans ekibiyle arada bir akşam yemeğine çıkıyoruz” dedi.

Görüntülenmekten rahatsız olan Şeyma Subaşı ise bindiği araçta yüzünü gizledi. Acun Ilıcalı’nın yedi yıllık eşi Zeynep Ilıcalı, geçtiğimiz ay aldatıldığı iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Çift, 14 Şubat’ta görülecek duruşmada hakim karşısına çıkacak.
Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı'nın birbirinden samimi fotoğrafları sonunda  ortaya çıktı.Acun Ilıcalı, Türkiye’nin en medyatik ismlerinden ve son dönemlerde yaptığı biribirinden ilginç programlarla  en çok kazanan yapımcısı. Karısını Şeyma Subaşı ile aldattığı iddiaları sonrası boşanmanın eşiğine gelen Acun ve Zeynep çiftinin evliliğini bitirme noktasına getiren  olay fotoğraflar ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı ve eşinin boşanma davasının kanıt fotoğrafı. Acun Ilıcalı, sevgilisi olduğu iddia edilen Şeyma Subaşı ile sarmaş dolaş poz  vermiş. Zeynep Ilıcalı, ‘Aldatılıyorum’ diyerek 25 milyon dolarlık boşanma davası açmış, Acun ise ilişkisi olduğunu reddetmişti.


Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı yemekte fena yakalandı  İŞTE O FOTOĞRAFLAR

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı yemekte fena yakalandı ŞEYMA SUBAŞI FOTO GALERİ

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı yemekte fena yakalandı ACUN - ŞEYMA VİDEO İZLE

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı yemekte fena yakalandı ŞEYMA SUBAŞI - VAR MISIN YOK MUSUN VİDEO İZLE


Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kanıt fotoğrafı

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı yemekte fena yakalandı

VAR MISIN YOK MUSUN'DA YARIŞTI

Zeynep Ilıcalı, Acun Ilıcalı'nın kendisini 20 yaşında bir kız ile aldattığını iddia ederek boşanma davası açmıştı. Ardından Zeynep Hanım'ın bahsettiği genç kızın 2009 Ekim'inde Var mısın yok musun'da yarışan ve 69 bin lira kazanan Şeyma Subaşı olduğu iddia edildi.

AVUKATI AŞK İDDİALARINI YALANLADI

Eşinin iddialarını kabul etmeyen Acun Ilıcalı'nın avukatı Kezban Hatemi açıklama yaparak, Müvekkilim ileri sürülen gerçek dışı ve hukuka aykırı iddiaları yasal zemin üzerinden karşılığının bulacağına inanmaktadır" dedi.

Ünlü şovmen'in kabul etmediği ilikişkinin fotoğrafları ise bugün Habertürk gazetesinin magazin ekinde yayınlandı.

BOŞANMA SEVGİLİLER GÜNÜNDE

FOtoğraflarda Acun ile Şeyma Subaşı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'ndaki locada Pierre Van Hooijdonk ile görülükyr.

İlk duruşması 14 Şubat 2011'de yani Sevgililer Günü'nde görülecek olan boşanma davasında Zeynep Ilıcalı ünlü şovmen'in 50 milyon liralık servetinin yarısını istiyor.

HÜLYA AVŞAR'DAN ŞEYMA'YA FIRÇA

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programında jüri üyesi olan Ali Taran ve Hülya Avşar, patronları Acun Ilıcalı'dan değil boşanma arifesinde olduğu eşi Zeynep Ilıcalı'dan yana tavır almış gibi görünüyor! Geçen hafta sonu ünlü reklamcı Ali Taran, Zeynep Ilıcalı'yı Çeşme'ye teselli tatiline götürmüştü. Şimdi de öğrendim ki, Hülya Avşar, Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı'nı herkesin içinde terslemiş! Bir arkadaşım Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu bir başka yarışma olan 'Yok Böyle Dans'a seyirci olarak katılmış. Hülya Avşar da o gece konuk jüri üyesi olarak bulunuyormuş.

"ŞEYMA YANLIŞ YAPIYORSUN!"

Yarışmanın kostüm direktörü olan Şeyma Subaşı, reklam arasında Avşar'ın yanına gidip "Hülya Abla nasılsın, Zehra nasıl, onu niye getirmedin?" demiş. Avşar, Subaşı'nın yüzüne bile bakmadan, "Seninle sonra konuşacağım, yanlış yapıyorsun" diye Subaşı'nı terslemiş. Subaşı hiç beklemediği bu tepkiye çok bozulmuş. Arkadaşım, gözünün önünde cereyan eden bu olayın fotoğrafını da çekmiş... Boşanma konusunda en yakınındaki isimler bile tepki gösterip kız tarafından yana tavır alıyorsa Acun'un işi biraz zor gibi görünüyor!