Ünivresitelerin Curling Takımları Yarıştı

Atatürk Ünviersitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi Curling takımları Erzurum'da test yarışmalarına katıldı

Ünivresitelerin Curling Takımları Yarıştı
Atatürk Ünviersitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi Curling takımları Erzurum'da test yarışmalarına katıldı.
KOÇAK'TAN SEYİRCİ ELEŞTİRİSİ
Yakutiye Mahallesindeki Curling salonunda gerçekleştirilen test yarışmalarına katılan Atatürk Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak, yarışmalarda seyirci eksikliğini dile getirerek, "Salon çok güzel dizayn edilmiş. Yarışmalara çok güzel hazırlanmış fakat bir eksikliği var, seyircisinin olmaması. Ümit ediyorum ki, bu test yarışmaları bir başlangıç olacak. Asıl yarışmalarda bu salon tamamen dolacak. Çünkü sporcuların daha iyi spor yapabilmesi için seyirci desteği çok önemli. Öğretim görevlilerimiz, öğrencilerimiz ve halkımızı yarışmaları izlemek için bu salonlarda görmek istiyoruz. Kış sporlarında en büyük yatırım Erzurum'a yapıldı. Buna sahip çıkma anlamında mutlaka bu salonlara gelmek gerekiyor" dedi.