Başkan Alemdar Saü Genel Sekreteri Küçük'ü Ziyaret Etti

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, beraberinde Başkan Yardımcıları Fikret Bayhan ve Selvet Karaoğlu ile birlikte Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Genel Sekreterliğine atanan Metin Küçük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Başkan Alemdar Saü Genel Sekreteri Küçük'ü Ziyaret Etti
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, beraberinde Başkan Yardımcıları Fikret Bayhan ve Selvet Karaoğlu ile birlikte Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Genel Sekreterliğine atanan Metin Küçük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sakarya Üniversitesi Kampüsünde bulunan Genel Sekreterlik binasında konuklarını karşılayan Metin Küçük ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Belediye Başkanı Alemdar, Serdivan üniversite işbirliğinin daha da geliştirilmesi için gerekli her türlü çalışmanın devam edeceğini belirterek, ''Belediyecilikte de tecrübe sahibi olan Genel Sekreterimiz Metin Küçük'ün sağlayacağı katkılar, Sakarya Üniversitesi ile işbirliğimizi daha da geliştirecektir. Kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz'' dedi.
Genel Sekreter Metin Küçük Başkan Alemdar ile belediyecilik konusundaki işbirliğinin üniversite çatısı altında da devam edeceğini belirterek., "Sakarya Üniversitesi'ni Serdivan ile bütünleştirmek için başlatılan çalışmaları daha verimli hale getirmenin gayreti içinde olacağız'' diye konuştu.