Kimse Yok mu Derneği, Demre'de 100 aileye gıda yardımında bulundu

Kimse Yok mu Derneği Antalya'nın Demre ilçesinde 100 ihtiyaç sahibine gıda paketi dağıttı. Gökyazı, Büyükkum ve Yaylakaya Mahalleleri ile Köşkerler ve

Kimse Yok mu Derneği Antalya'nın Demre ilçesinde 100 ihtiyaç sahibine gıda paketi dağıttı. Gökyazı, Büyükkum ve Yaylakaya Mahalleleri ile Köşkerler ve Kasaba köylerinden belirlenen ihtiyaç sahiplerine yardımlar dernek gönüllüsü Salih Gül ve arkadaşları tarafından dağıtıldı. Yardımları ihtiyaç sahiplerinin adreslerine ulaştıran Salih Gül, "Demre'de ihtiyaç sahibi olan kişileri muhtarlarımızla görüşerek belirledik. Toplamda 100 ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdık. Yapılan yardımların ilçede yaşanan sel ve hortum afetlerinden sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması yardımın amacına ulaştığını gösterdi." dedi.

Kimse Yok mu Derneği'nin bir yıldır ilçede faaliyet gösterdiğini ifade eden Gül, Demreli hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istediklerini ifade etti. Amaçlarının Demre'de kimsesizlerin kimsesi olmak olduğunu kaydeden Gül, "Demrelileri bu yardım seferberliğine davet ediyoruz." çağrısında bulundu.