Kemer Belediyesi'nin 2011 yılı bütçesi 24 milyon TL oldu

Antalya'nın Kemer ilçesinde belediyenin 2011 yılı mali bütçesi 24 milyon lira olarak belirlendi.

Kemer Belediye Meclisi'nin kasım ayı ikinci

Antalya'nın Kemer ilçesinde belediyenin 2011 yılı mali bütçesi 24 milyon lira olarak belirlendi.

Kemer Belediye Meclisi'nin kasım ayı ikinci oturumu yapıldı. Meclis toplantısında Kemer Belediyesi'nin 2011 yılı mali bütçesi ele alındı. Yapılan görüşmeler sonunda belediyenin 2011 yılı bütçesi 24 milyon TL olarak kabul edildi.

Gündem maddelerinin ardından meclis üyeleri Galip Gün ve Zekiye Muşlu tarafından verilen önerge görüşüldü. Şehir içi güzergâhlarının belirlenmesi için verilen önergeyle Tekirova ve Çamyuva tur otobüslerinin ilçeye Kemer-3'ten giriş yaparak yolcularını Yaşam Hastanesi önünde indirmeleri istendi. Firmaların Çamyuva ve Tekirova'ya gidecek yolcuları da yine bu noktadan almaları önerildi. Tekirova ve Çamyuva'dan Antalya'ya giden araçların ise Kemer Otogarı'na girmeleri oy çokluğuyla kabul edildi.

Tekirova ve Çamyuva araçlarının Kemer'e girmesini yasakladıkları yönünde yanlış bir algı oluştuğunu ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Biz diyoruz ki, Çamyuva ve Tekirova Tur, araçları Kemer'e girip Yaşam Hastanesi'nden dönecek şekilde ring seferleri koysunlar. Antalya araçları ise Kemer'e girmeden çevre yolundan gitsin. Kemer Otogarı'na girsin. Sanki biz hiç Kemer'e sokmak istemiyormuşuz gibi bir durum oluşturulmaya çalışılıyor. Böyle bir şey söz konusu değil." diye konuştu.